Programok a környéken

Minden plusz szolgáltatási igényt előre szükséges jelezni az üdülés megkezdése előtt 2 héttel.

Ráckevei piacozás motorcsónakkal (5-6 órás)

Utazás egy SAS 6,2 nyitott, motorcsónakkal. A Ráckevei piacra csónakázunk festői környezetben. Ez csak szerdai illetve szombati napon lehetséges előre kért igény alapján.  A piacon korlátlan ideig lehet tartózkodni a hölgyek addig vásárolnak ameddig szeretnének.     

 

Részvételi díj: maximum 3 fő részére

Csónakázás a Kis-Duna déli részén (2-3 órás)

Utazás egy SAS 6,2 nyitott motorcsónakkal, mellyel bejárjuk a Kis-Duna déli részét. Családoknak, vízi természet kedvelőinek ajánljuk. Elhaladunk a makádi parkerdő, Ezüstpart, Rózsa-sziget mellett egészen a Tassi-zsilipig. Megtekintjük a zsilipkamrát és a két Duna találkozását. Igény esetén betérünk a makádi strandnál található büfébe egy koccintásra.

 

Részvételi díj: 2 főre maximum: 25.000 Ft/alkalom

Pergetés naplementében vagy napfelkeltében (2-3 órás)

Leginkább pergető horgászoknak ajánljuk. Utazás egy SAS 6,2 nyitott motorcsónakkal, mellyel felkeressük a válsztott helyszínt a fogás reményében. Érvényes horgászigazolvány és napijegy szükséges! Igény szerint tudjuk intézni a horgászengedélyt amely semmilyen plusz költséget nem von maga után.

 

Makádi Parkerdő területe a Tilalmi időszakon kívül: 35.000 Ft/alkalom

Ráckeve senki sziget területére szervezett horgász túra: 50.000 Ft/alkalom

Nagy-Dunai hajókázás zsilipeléssel (8-10 órás)

Indulás reggel egy SAS 6,2 motorcsónakkal, átzsilipelés a Nagy-Dunára a tassi zsilipen keresztül, hajókázás a Nagy-Dunán, horgászat, kikötés egy homokpadon, napozás,  flekkensütés, fürdés, buli. Majd vissza zsilipelés a Kis-Dunára szintén a tassi zsilipen keresztül. Betérés egy helyi étterembe egy koccintásra. Egész napos program! A zsilipelés függ a vízállástól!

 

 Részvételi díj: minimum 3 fő esetén: 20.000 Ft/fő

Makadhills szabadtéri teniszpálya

Teniszpálya a Kis-duna partján, 10 percre a ráckevei centrumtól!

Australian Open, Pro Flex minősítésű teniszpálya, a makádi parkerdő és a ráckevei Kis-duna közvetlen társaságában! Egy nyugodt, csendes, természeti környezetben a tökéletes aktív kikapcsolódás! A teniszpálya bérelhető a hét minden napján, az ütőt és a labdát a helyszínen biztosítjuk!

 

Belépő: https://makadhillsaklub.com/#services

Árpád Múzeum

1921-ben építtette Münich Jenő, ráckevei nyomdász lakás és nyomdaműhely céljára. A múzeum állandó kiállítása bemutatja a térség régészeti emlékeit, a középkori múlt tárgyi és okleveles anyagát, Ráckeve történetének sorsfordulóit, a molnár céh dokumentumait és az utolsó hajómalom makettjét.

 

Belépő: http://www.arpadmuzeum.hu/

Csónakos piac-Ráckeve

A Szegedi Kis István sétányon található a közismert ráckevei „csónakos piac” mely, minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre, és a közvetlen vízpartnak köszönhetően, csónakkal is egyszerűen megközelíthető. A Duna-part ezen szakaszán szemet gyönyörködtető látvány tárul elénk: balra az Árpád-híd, jobbra a Senki-sziget, szemben pedig a Vadkacsa szabadstrand látható. A piac sétány nagyon kedvelt helye a horgászoknak is.

 

Belépő: ingyenesen látogatható

Makadhills fitnessterem Ráckeve

Ráckeve központjában, tökéletes lehetőség van a beltéri aktív kikapcsolódásra, a Makad Hills A Klub asztalitenisz és fitnesstermében! A teremben lehetőség van egy Technogym gépparkkal felszerelt fitness rész használatára, illetve egy prémium minőségű Victas versenyasztalokkal felszerelt asztalitenisz rész használatára. Az helyszínen biztosított eszközökkel gondtalanul lehet élvezni a sport nyújtotta feltöltődést!

 

Belépő: https://makadhillsaklub.com/#services

Ráckevei hajómalom-Ráckeve

A molnár mesterség volt a Duna mellett élő keveiek legfontosabb ipara. Az 1694-es években már öt dunai hajómalom működött a településen. A molnár céh megalakulására 1728-as években, az ekkor összeírt öt malom helyi működése adott lehetőséget. A Ráckevei Vízimalom Magyarország utolsó hajómalmának, az ún. Gyurcsik-féle 12-es sorszámú hajómalom működő rekonstrukciója, mely Mendele Ferenc felmérései alapján 2007 és 2012 között épült fel. Az őrlési technológia személyesen megtekinthető vasárnaponként.

 

Belépő: http://hajomalom.rackeve.hu/

AquaLand

A ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdő hatalmas, 5 hektáros területén egész évben várja a látogatókat wellness szolgáltatásaival és gyógyvizével. A fedett fürdő, a vitál központ és a masszázs világ minden évszakban nyitva tart, míg az Aqua Park szezonálisan üzemel. A fürdő 1047 méteres mélységből feltörő 47°C-os gyógyvize kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségek kezelésére, valamint bőrbetegségek enyhítésére.

 

A főszezonban nyitva tartó Aqua Park az egész családnak tartogat meglepetéseket. A Kamikaze és Black Light csúszdákat a nagyobbak, a három pályás családi csúszdát pedig kisebb gyermekek is biztonságosan igénybe vehetik. A kalózvárral, csúszdával ellátott gyermekmedence sekély vízmélységgel, 30-33°C-os vízzel és élményelemekkel lettek kialakítva. A röplabdapályával, sodrófolyosóval és kalandpályával kialakított sportmedence a Vízi Bár mellett helyezkedik el, mely kellemes zenei aláfestést biztosít a játékhoz. A látogatók a háromsávos úszómedence hűvös vízében felfrissülhetnek, a gyógyvizes medencékben pedig kellemesen kikapcsolódhatnak és ellazulhatnak. Az Aqua Park kiemelt bárja a Beach Club, mely az élménymedence közepén található és a Thermal Sound Light fő helyszíne. A Mediterrán Bárban frissen készített ételekkel, koktélokkal, turmixokkal, kávékülönlegességekkel koronázható meg a fürdőzés. Az autentikus, magyaros Tókert Csárda napi menüt és a la carte ételeket kínál.

 

Belépő: https://www.aqua-land.hu/

Plusz szolgáltatások

Minden plusz szolgáltatási igényt előre szükséges jelezni az üdülés megkezdése előtt 2 héttel.

 

 • Motorcsónakos kirándulások és horgászat:
  • Motorcsónakos túra a Tassi Zsilipig 2 főre 25.000 Ft / alkalom
  • Piacozás motorcsónakkal maximum 3 fő részére 50.000 Ft / alkalom
 • A Ráckevei piacra csónakázunk festői környezetben. Ez csak szerdai illetve szombati napon lehetséges előre kért igény alapján. A piacon korlátlan ideig lehet tartózkodni a hölgyek addig vásárolnak ameddig szeretnének.
 • Egész napos kirándulás a Szigetcsépi strandra. Ezt főleg családosoknak ajánljuk. 100.000 Ft / alkalom. 8:00 tól 16:00 vissza indulásig.
 • Makádi Strand Túra Ezt főleg családosoknak ajánljuk. 50.000 Ft / alkalom. 8:00 tól 16:00 vissza indulásig
 • Pergető túra szervezése maximum 3 fő részére választható területre
  • Makádi Parkerdő területe a Tilalmi időszakon kívül 35.000 Ft / alkalom
  • Ráckeve senki sziget területére szervezett horgász túra 50.000 Ft / alkalom