Diego Vendégház 2

Szigetbecse, Királyréti Dunasor 165.

A Kis-Duna partjától alig 6 m-re található, igazi kincses hely. A telek körbekerített, közvetlen vízparti kapcsolattal rendelkezik. A vendégház kb. 50 nm, amely 1 nappalira, 1 hálószobára, 1 konyhára és 1 fürdőszobára tagolódik. A hálószobában 1 kényelmes franciaágy található, míg a nappaliban egy kinyitható kanapéágy. A konyha teljesen felszerelt (mikró, hűtő, mosogatógép, főzőlap, sütő, kávéfőző ) továbbá minden konyhában használatos eszközökkel, edényekkel ellátott.

 

A vendégház alapterülete 58 m2 egy amerikai konyhás nappali ahol található egy kihuzható kanapé ágy illetve az emleten található még egy kanapéáagy és 2 db 1 személyes ágy.

 

A nappaliban kihúzható kanapé, nagy képernyős TV műholdas csatornákkal és ingyenes internet is a vendégek kényelmét szolgálja. A fürdőben épített zuhanykabin, WC és mosdó van. A vendégház megfelelő hőmérsékletéről klíma gondoskodik.

 

A vendégház vízpart felőli oldalán kialakításra került egy kb. 20 nm-es fedett terasz, amely tökéletes helyszíne az étkezéseknek. A házhoz külön stég tartozik, melyet kizárólag a vendégeink használhatnak. A fedett terasz, a hátsó udvar és a stég mind együttesen biztosítja a zavartalan kikapcsolódást és a nyugodt horgászati lehetőséget is.

Férőhelyek száma: maximum 6 fő   Bérleti díj: 35 000 Ft / éj

Galéria