Diego Vendégház 1

Szigetbecse, Királyréti Dunasor 164.

A Kis-Duna partjától alig 6 m-re található, igazi kincses hely. A telek körbekerített, közvetlen vízparti kapcsolattal rendelkezik. A vendégház kb. 58 nm, amely 1 amerikai konyhás nappalira, 2 hálószobára, 1 konyhára és 1 fürdőszobára tagolódik. Az egyik hálószobában 2 egyszemélyes ágy a másikban hálószobában 1 kényelmes franciaágy található, míg a nappaliban egy kinyitható kanapéágy. A konyha teljesen felszerelt (mikró, hűtő, mosogatógép, főzőlap, sütő, kávéfőző ) továbbá minden konyhában használatos eszközökkel, edényekkel ellátott.

 

A nappaliban kihúzható kanapé, nagy képernyős TV műholdas csatornákkal és ingyenes internet is a vendégek kényelmét szolgálja. A fürdőben épített zuhanykabin, WC és mosdó van. A vendégház megfelelő hőmérsékletéről klíma gondoskodik.

 

A vendégház vízpart felőli oldalán található egy kb. 20 nm-es fedett terasz, amely tökéletes helyszíne az étkezéseknek. A házhoz külön stég, csónak tartozik, melyet kizárólag a vendégeink használhatnak. A fedett terasz, a z udvar és a stég mind együttesen biztosítja a zavartalan kikapcsolódást és a nyugodt horgászati lehetőséget is.

Férőhelyek száma: maximum 6 fő Bérleti díj: 35 000 Ft / éj

Galéria