Diego Vendégház 3

Szigetbecse, Királyréti Dunasor 166.

Alig 6 m-re található a Kis-Duna partjától. A telek körbekerített, közvetlen vízparti kapcsolattal rendelkezik. A vendégház kb. 50 nm, 2 hálószobára, 1 konyhára, 1 előszobára és 1 fürdőszobára tagolódik. Az egyik hálószobában franciaágy, a másikban kinyitható kanapé található. A konyha teljesen felszerelt (mikró, hűtő, főzőlap, sütő, kávéfőző ) továbbá minden konyhában használatos eszközökkel, edényekkel ellátott.

 

2 hálószoba és 1 amerikai konyhás nappali illetve találáható egy kerti kiülő. Az egyik hálószobában található egy francia ágy és egy pótágy továbbá a másik szobában egy kinyitható kanapé ágy.

 

A nappaliban kihúzható kanapé, nagy képernyős TV műholdas csatornákkal és ingyenes internet is a vendégek kényelmét szolgálja. A fürdőben épített zuhanykabin, WC és mosdó van.

 

A vendégház vízpart felőli oldalán kialakításra került egy kb. 20 nm-es fedett terasz, amely tökéletes helyszíne az étkezéseknek. A házhoz külön stég tartozik, melyet kizárólag a vendégeink használhatnak. A fedett terasz, a hátsó udvar és a stég mind együttesen biztosítja a zavartalan kikapcsolódást és a nyugodt horgászati lehetőséget is.

Férőhelyek száma: maximum 4 fő   Bérleti díj: 25 000 Ft / éj

Galéria